20 januari: 17de OuderKindToernooi

Volleyballende CMV'ers, aspiranten en ouders in het Dorpshuis!

Op zaterdag 20 januari a.s. zal het 17de OuderKindToernooi (OKT) plaatsvinden in het Dorpshuis in Duivendrecht. Het jaarlijks terugkerende evenement van CTO’70 Volleybal voor onze jeugdleden en natuurlijk hun ouders.

Door activiteiten van de jeugd in de andere weekenden is gekozen om de zaterdagochtend van het Huisman Snerttoernooi te gebruiken voor het OKT.

Programma
Om 9.00 uur wordt iedereen omgekleed en wel verwacht in de sportzaal van het Dorpshuis. Na een korte  warming up, volgt een uitleg van de spelregels en dan wordt nog wat geoefend en kan alles beginnen. Mogelijk is er een pauze we kijken hoe we dit gaan invullen. Het toernooi duurt (inclusief pannenkoeken eten) tot ongeveer 12.30 uur.

Om een goed wedstrijdprogramma in elkaar te zetten is het wenselijk als van te voren bekend is wie er mee gaan doen met het OKT. Dit zal de komende weken geïnventariseerd worden.

Pannenkoeken
Het OuderKindToernooi wordt ook wel het Pannenkoekentoernooi genoemd, omdat het toernooi standaard wordt afgesloten met het eten van pannenkoeken. Net als voorgaande jaren het verzoek aan een ieder om een bord met ongeveer 10 pannenkoeken mee te nemen. In de keuken van het Dorpshuis kan alles weer worden opgewarmd. Voor stroop en poedersuiker zal worden gezorgd.

Bardienst
CTO’70 Volleybal is zelf verantwoordelijk voor het draaien van de bar in het Dorpshuis tijdens de trainingen en andere volleybalevenementen. Om wie dat wil te voorzien van een drankje is het nodig dat er iemand achter de bar staat. Als het lukt om hier 2-3 personen voor te vinden, dan kunnen zij elkaar afwisselen. Om achter de bar te staan is het wel nodig om een certificaat ‘Verantwoord alcohol schenken’ te halen (zie dit artikel op onze website).

Wil je achter de bar staan tijdens het OuderKindToernooi (of misschien ook wel tijdens een ander evenement van CTO’70 Volleybal) geef je dan op bij onze barcommissie.