40 jaar CTO’70 Volleybal -preview

Sinds 1976 kan er in Duivendrecht gevolleybald worden, dus in 2016 bestaan we 40 jaar en dit zal gevierd worden. Ook onze toernooien kennen dit jaar bijzondere edities, dus het is een jaar lang feest! Denk hierbij aan het 15de OuderKindToernooi (9 januari), 39ste Huisman Snerttoernooi (15-16 januari), 30ste Jan Verkuijl Toernooi (juni), een jeugduitje voor CMV en aspiranten (juni), 40! (september/oktober - een weekend lang volleyballen in het Dorpshuis) en in januari 2017 sluiten we de festiviteiten af met een mooi toetje: het 40ste Huisman Snerttoernooi. Kortom er is genoeg te doen het komende jaar bij CTO’70 Volleybal!

Gelukkig zijn er vrijwilligers die al deze festiviteiten mogelijk maken, maar met meer handen kunnen we nog meer doen en wordt het nog beter. Wie stapt in onze jubileumcommissie en zorgt ervoor dat alles een groot succes wordt? Meld je aan via volleybal@svcto70.nl!
Daarnaast kosten de festiviteiten ook veel geld. Ook hier geldt hetzelfde: meer geld = meer mogelijkheden en festiviteiten. Als je CTO’70 Volleybal financieel wilt helpen om alles mogelijk te maken dan zijn er verschillende mogelijkheden:

Donatie
De leden betalen natuurlijk hun contributie, maar een donatie behoort ook tot de mogelijkheden. Wil jij iets doneren? Of misschien willen je ouders of grootouders dit wel doen? Een donatie mag worden overgemaakt op NL87RABO 0351823018 t.n.v. CTO’70 Volleybal.

Sponsoring
Heb of ken je een bedrijf dat een vereniging als CTO’70 Volleybal wilt sponsoren? Neem dan contact met ons op via volleybal@svcto70.nl. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden en op welke manier CTO’70 Volleybal een tegenprestatie kan leveren.

Deelname aan de Vriendenloterij
Door mee te spelen met de Vriendenloterij kun je zelf bepalen welk ‘goed doel’ je wilt ondersteunen. Sinds eind 2014 is CTO’70 Volleybal één van de goede doelen van de Vriendenloterij en van elk deelnemend lot kan de helft van de inleg naar CTO’70 Volleybal gaan. Per jaar kan dit bedrag voor CTO’70 Volleybal oplopen naar ruim € 90,00.
Wil je meespelen met de Vriendenloterij met CTO’70 Volleybal als goed doel? Bestel je loten via deze link.
Speel je al mee met de Vriendenloterij, maar wil je je goede doel wijzigen naar CTO’70 Volleybal? Stuur dan een mail naar volleybal@svcto70.nl en wij helpen je graag verder om dit te organiseren.