Algemene Ledenvergadering

Hierbij willen wij jullie uitnodigen voor de algemene ledenvergadering van de afdeling volleybal van sv CTO’70.
De ledenvergadering is op 9 november a.s., begint om 20.30 uur en zal plaatsvinden in de bestuurskamer op sportcomplex De Hoop (Biesbosch 39, Duivendrecht).
Alle vergaderstukken kunnen vanaf 6 november via mail worden opgevraagd bij de secretaris van de afdeling volleybal (secretaris.volleybal@svcto70.nl). De vergaderstukken zijn ook op 9 november vanaf 20.00 uur in te zien op het sportcomplex.
Voor de agenda van de ALV klik hier

T.a.v. het agendapunt ‘bestuursverkiezing’
Johan Ootjers en Gert-Jan Baerents zijn aftredend en zij hebben aangegeven herkiesbaar te zijn tijdens de ALV. Mocht iemand zich kandidaat willen stellen voor de functie van voorzitter of algemeen bestuurslid dan kan hij/zij dit aangeven tot uiterlijk drie dagen voor de vergadering bij de secretaris van de afdeling volleybal.

Ook zijn we nog op zoek naar iemand die de redactie gaat voeren voor de volleybalnieuwsberichten op de website van sv CTO’70. Je hoeft niet zelf de berichten te schrijven (dit mag natuurlijk wel), dit zal door de teams, coördinatoren en bestuursleden gedaan worden. Je bent vooral de persoon die ervoor zorgt dat alles uniform het internet opgaat. Mocht je interesse hebben om deze functie voor de afdeling te gaan vervullen, dan kun je dit kenbaar maken door een mail te sturen naar de voorzitter

Het bestuur hoopt jullie op 9 november te zien tijdens onze algemene ledenvergadering.