Doe mee met het 15e OuderKindToernooi

Op 9 januari a.s. organiseert CTO’70 Volleybal voor de 15e keer het OuderKindToernooi in het Dorpshuis in Duivendrecht. Een toernooi dat bij het 25 jarig bestaan van CTO’70 Volleybal het levenslicht zag als jeugdige tegenhanger van het in Duivendrecht zeer bekende Huisman Snerttoernooi en speciaal voor deze editie nodigt CTO’70 Volleybal kinderen tussen 6 en 12 jaar en hun ouders uit Duivendrecht uit om deze 15e editie mee te doen.

Volleybal is een erg leuke sport, iedereen kent het van school en van de vakanties. De 15de editie is het eerste feest dat CTO’70 Volleybal graag met het dorp viert in het 40ste seizoen dat er gevolleybald kan worden in Duivendrecht. Het OuderKindToernooi is een mooie manier om als ouder samen met je kind sportief aan de slag te gaan. En mocht je daarna het volleybal zo leuk vinden, dan ben je natuurlijk van harte welkom om elke vrijdag te komen trainen en misschien zelfs wedstrijden te spelen. Dit geldt voor de kinderen en maar natuurlijk zeker ook voor de ouders!

Op 9 januari start het toernooi om 9.30 uur met een warming-up voor alle deelnemers, waarna de spelregels worden uitgelegd. Ook is er dan de mogelijkheid nog even te oefenen. Een team bestaat uit 2 koppels (2 kinderen met 2 ouders) en wordt samengesteld door de toernooileiding. Afhankelijk van het aantal teams duurt het toernooi tot ongeveer 13.00 uur. Traditioneel wordt het toernooi daarna afgesloten met de prijsuitreiking en met het eten van pannenkoeken, daarom wordt het OuderKindToernooi ook wel het Pannenkoekentoernooi genoemd.

Wil jij meedoen met het OuderKindToernooi?
Vind je het leuk om met je vader of moeder (of natuurlijk je zoon of dochter) mee te doen aan het 15de OuderKindToernooi? Geef je dan voor 31 december a.s. op door een e-mail te sturen naar volleybal@svcto70.nl! Vermeld daarbij de leeftijd van het kind zodat er een goede teamindeling gemaakt kan worden.