Een geslaagd 15e OuderKindToernooi

Op zaterdag 9 januari jl werd voor de 15de keer het OuderKindToernooi georganiseerd. Een toernooi speciaal voor onze jeugdleden waarbij zij samen met hun ouders het volleybalveld betreden. Speciaal voor deze jubileumeditie mochten ook anderen meedoen aan het toernooi. Zo konden ook anderen kennis maken met de gezelligheid van CTO’70 Volleybal.

Om 9.30 uur begon het toernooi met een warming-up waarbij de benodigde spieren langzaam werden opgewarmd en de spelregels werden nog een keer uitgelegd (vooral belangrijk voor de ouders, want onze jeugd weet het wel). Vervolgens werden de wedstrijden gespeeld, waarbij voor de pauze de teams werden gemixt: CMV en aspiranten. In de pauze mochten de ouders laten zien wat ze nog onthouden hadden en werd samen met onze ASP2 op een groot veld even ‘echt’ gevolleybald. Na de pauze speelden de CMV’ers met de CMV’ers en de aspiranten met de aspiranten. Er werd gelachen en gestreden, gevochten voor elk punt en vooral plezier gemaakt. Bezoek onze Facebookpagina voor de foto’s van het toernooi.

Traditioneel werd het OuderKindToernooi afgesloten met het eten van pannenkoeken, want ook dat hoort er al jaren bij! Het was een zeer geslaagd toernooi - op naar volgend jaar.

OKT2016