Geslaagde thuisspeeldag CTO’70 Volleybal

Op 23 april jl. werd er weer volop gevolleybald in het Dorpshuis in Duivendrecht.

Alle 4 de wedstrijden werden gewonnen door de teams van CTO’70 Volleybal en voorafgaand aan de eerste wedstrijden werd het tweede aspirantenteam gehuldigd voor hun kampioenschap. Voor een goed gevulde tribune werden de eerste wedstrijden gespeeld, behalve ouders van de aspiranten wisten ook andere Duivendrechters het Dorpshuis te vinden.

Het tweede aspirantenteam was snel klaar en wist hun wedstrijd tegen West! te winnen met 2-1. Op het andere veld speelde het eerste aspirantenteam tegen Albatros MA2 en zij wisten alle sets te winnen en blijven zo eerste in hun poule. Het tweede damesteam van CTO’70 Volleybal wist met 4-0 te winnen van de dames van de Brandweer. Het herenteam sloot de thuisspeeldag af met een wedstrijd tegen Smashing HS4. Na een 2-0 voorsprong voor CTO’70 kwamen de heren van Smashing terug tot 2-2 en moest een vijfde set de beslissing brengen. Na een stroeve start wisten de heren van CTO’70 Volleybal een 2-8 achterstand om te buigen in een 15-13 overwinning en daarmee winst van de wedstrijd.

CTO’70 Volleybal kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Los van de winst van alle wedstrijden, was het ook sociaal een zeer geslaagd evenement voor ons. Mensen die op het Dorpsplein liepen kwamen kijken hoe er gevolleybald werd, de huldiging van onze kersverse kampioenen was een gezellig samenzijn en na afloop van de wedstrijden werd er nog lang nagepraat aan de bar van het Dorpshuis. Het was duidelijk te merken dat volleybal begint te leven in Duivendrecht.