Op naar het voorjaar van 2017...

Wat gaan we doen in het voorjaar van 2017!

Na het Ouderkindtoernooi en het Huisman Snerttoernooi gaan we ons nu weer storten op de voorjaarscompetitie en genoeg andere activiteiten. Een kort overzicht...

CMV
Vanaf a.s. zaterdag doen er 4 teams namens CTO'70 Volleybal mee aan de CMV toernooien in de speelkern Amsterdam. Niet alleen bij ons zit er groei bij de CMV, maar bij alle verenigingen is dit het geval. Dit betekent dat er meer kinderen en begeleiders op de speelvloer rondlopen en dat van ouders verwacht wordt dat zij op de tribune plaatsnemen. Wij verwachten dan ook dat iedereen zich aan deze regel zal houden... Aan het einde van de competitie kunnen we weer meedoen aan een beachtoernooi (meer info volgt).

Aspiranten
Vanaf a.s. zaterdag doet er 1 team mee namens CTO'70 Volleybal aan de aspirantencompetitie. Allereerst spelen zij in één grote poule, waar na de meivakantie een splitsing volgt en verder gespeeld zal worden in 2 kleine poules. Wij proberen om op 25/3 tijdens onze thuisspeeldag weer een wedstrijd van onze aspiranten in het Dorpshuis te krijgen.

Senioren
Vanaf deze week begint voor onze seniorenteams de voorjaarscompetitie. Dinsdag 24/1 opent onze DS1 voor ons de competitie, waarna onze DS3 en DS2 volgen op woensdag. Onze HS1 spelen op donderdag tegen Volamos HS4 en op vrijdag speelt onze DS3 ook al hun tweede wedstrijd. Ook in deze voorjaarscompetitie organiseren wij weer 3 thuisspeeldagen waarbij we wedstrijden spelen in het Dorpshuis in Duivendrecht (25/2, 25/3 en 22/4).

Recreanten
De recreanten ballen nog gewoon door op de vrijdagavond en we gaan kijken of we 'meer' kunnen doen... Denk hierbij aan meedoen aan toernooitjes, etc... Nog steeds kunnen er meer recreanten meedoen op de vrijdagavond. Misschien heeft het Ouderkindtoernooi of het Snerttoernooi wel nieuwe deelnemers opgeleverd.

En wat gaan we verder doen...
- bootcamp voor CMV en aspiranten
- bootcamp voor senioren en ouders van jeugdleden - bij voldoende aanmelding
- volleybalclinics voor de groepen 3 t/m 8 van de Duivendrechtse scholen
- schoolvolleybaltoernooi voor groepen 6 van de Duivendrechtse scholen (daarna mogelijk nog meer groepen)
- leuke na training activiteiten - meer info volgt
- een start maken met de sportspeeltuin voor kinderen van 4 tot 7 jaar - meer info volgt
- de dependance in Amsterdam Zuidoost verder opzetten en zo meer trainingsmogelijkheden bieden
- en waarschijnlijk nog veel meer...