12 februari: nieuwe start recreanten!

Het jaar begon voor CTO’70 Volleybal natuurlijk goed met het 15de OuderKindToernooi en het 39ste Huisman Snerttoernooi, maar nu de wedstrijden weer begonnen zijn weten we weer waarom er elke vrijdag getraind wordt in het Dorpshuis. Alle teams zijn gestart met de voorjaarscompetitie en hebben tot nu toe leuk en goed gevolleybald.

Een aantal mensen die wel hebben meegespeeld met de toernooien (maar nog niet bij ons volleyballen) hebben aangegeven dat zij graag als recreant willen volleyballen bij CTO’70 Volleybal. Dit willen we natuurlijk graag mogelijk maken! En daar mogen meer mensen bij aansluiten…

Vanaf 12 februari om 21.15 uur is er in het Dorpshuis een veld beschikbaar, zijn de ballen opgepompt en mag er een balletje geslagen worden. Na een korte warming up gaan we gewoon lekker volleyballen en kijken we de komende weken of het lukt om genoeg recreanten te krijgen.

Wil je meedoen met deze recreanten? Mail naar volleybal@svcto70.nl en zorg dat je a.s. vrijdag om 21.15 uur op het veld staat!