SNERT 2020: 17 en 18 januari 2020

43ste Huisman Snerttoernooi!

Op 17 en 18 januari organiseert CTO'70 Volleybal voor de 43ste keer het Huisman Snerttoernooi.

Op basis van de ervaring van de laatste jaren zijn de spelregels aangepast en mogen per team meer wedstrijdspelers meedoen aan de wedstrijden van het Huisman Snerttoernooi. De organisatie is van mening dat de afgelopen jaren is gebleken dat meer wedstrijdspelers in een team absoluut geen garantie is voor winst op het Huisman Snerttoernooi. De aanpassing van deze regel vraagt wel iets meer handelingen van de scheidsrechters bij aanvang van de wedstrijden en daarbij natuurlijk de medewerking van de aanvoerders van de teams. Na afloop van het toernooi zal deze regel worden geëvalueerd.

Na het grote succes van vorig jaar, zal op zaterdagavond opnieuw de coverband SiX het toernooi afsluiten tijdens het slotfeest. 

Per het eerste weekend van december is de inschrijving voor het 43ste Huisman Snerttoernooi geopend.

UPDATE 11/01/20:
Er zijn 20 teams, het speelschema voor de vrijdag is bekend!

Via dit artikel zullen de verschillende paperassen worden verspreid, klik hieronder op de gewenste link:
Spelregels
Inschrijfformulier
Speelschema vrijdag 17 januari 2020 
Speelschema zaterdag 18 januari 2020 (beschikbaar na de laatste wedstrijd op 17 januari)
Uitslag 43ste Huisman Snerttoernooi (beschikbaar na het toernooi)

HULP GEZOCHT!
Net als alle activiteiten van CTO'70 Volleybal draait ook het Huisman Snerttoernooi volledig op vrijwilligers. Het ombouwen van het Dorpshuis op vrijdagmiddag in voorbereiding op het toernooi, maar ook het terugbrengen van het Dorpshuis naar de 'oude staat' op zondagochtend/middag kost heel veel tijd en energie. Ja, wij vinden het fantastisch om het toernooi en het feest voor u mogelijk te maken, maar wij zouden erg geholpen zijn met extra handjes tijdens de verschillende werkzaamheden.

Wil je ons helpen? Mail naar volleybal@svcto70.nl en we delen je graag in!