Trainingstijden jeugd, sportspeeltuin en Bootcamp

Na de voorjaarsvakantie zullen de trainingstijden zoals eerder aangekondigd aangepast worden i.v.m. de start van de Sportspeeltuin.
De trainingstijden zijn per 3 maart als volgt:
16:00-17:00 uur Sportspeeltuin (o.l.v. Richard en ....) en CMV niv. 1/2 (o.l.v. Rosa )
17:00-18:00 uur CMV niv. 3-4-5 (o.l.v. Romy, Jamilla, Ryv en Susanne)
18:00-19:30 uur ASP (o.l.v. Irene)

De Sportspeeltuin is een voorbereiding op sporten in het algemeen met uiteraard een link naar volleybal. Richard zal dit als combinatiefunctionaris gaan opzetten, wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste trainer die hem hierbij gaat ondersteunen. De Sportspeeltuin is bedoeld voor kinderen vanaf 4 tot 7 jaar. Dus alle jongere broertjes/zusjes/vriendjes/buurkinderen of andere enthousiaste kinderen uit uw omgeving die al maanden zeuren wanneer zij op volleybal mogen: vanaf vrijdag 3 maart mogen zij wekelijks komen meedoen met de Sportspeeltuin vanaf 16:00 uur!
De kinderen die nu op niv. 2 (trainingsgroep Rosa) spelen zullen vanaf de vrijdag na de vakantie een uur eerder op de training verwacht worden. Dit i.v.m. de verdeling van het aantal kinderen op de velden. Houdt hier rekening mee!

Naast de start van de Sportspeeltuin willen wij ook graag weer starten met de Bootcamp o.l.v. Robin van Damme op woensdag van 17:00 tot 18:00 voor kinderen vanaf 8 jaar. Opgeven voor de bootcamp kan door een mail te sturen naar Kirsten. Omdat wij weten dat de komende weken ook het schoolvoetbal op het programma staat voor de woensdagmiddag wil ik u vragen om ook aan te geven welke woensdagen uw zoon/dochter eventueel afwezig zou zijn i.v.m. schoolvoetbal.
Dus opgeven voor de Bootcamp (vanaf 8 jaar) per mail (niet per whatsapp a.u.b.) incl. afwezigheid i.v.m. schoolvoetbal voor vrijdag 3 maart as. Kosten zullen weer rond de €5,- per kind per keer liggen.