Wedstrijdverslag DS1 tegen Volamos DS3

Op onze 40-jarig jubileum stond er o.a. een DS1 wedstrijd tegen Volamos DS3 op de rol in ’t Dorpshuis. Leuk, denk je dan. Een heuse CTO thuiswedstrijd in een feestelijke setting, maar wat werd ’t een bizarre aangelegenheid.

Trainer Jayson kon gelukkig enige tijd erbij zijn en nam het coachen op zich. Mede door die coaching en het voor de verandering ook goed opvolgen van zijn aanwijzingen door de CTO-dames, kon de eerste set met 25-14 overtuigend winnend afgesloten worden. Helaas was er bij Volamos in die set een incident, waardoor zij op een gegeven moment met 6 van de 7 aanwezige speelsters door moesten gaan.

De tweede set werd voor Volamos een drama, want binnen het spelen van 6 punten voor hen verloren ze nog twee speelsters aan blessures; met 5 mag er nog doorgespeeld worden, met 4 echter niet meer – de wedstrijd moest gestaakt worden, deze set ging dan ook met 25-6 naar CTO en ook de twee resterende sets staan ongespeeld met 25-0 geregistreerd op het conto van CTO, waardoor CTO eveneens de volle vijf wedstrijdpunten toebedeeld krijgt. Dat is natuurlijk fijn, maar de wijze waarop is minder aansprekend. CTO wenst de desbetreffende Volamos-dames vanzelfsprekend een goed herstel toe!

Met twee dames van CTO bij Volamos stonden er ten slotte toch nog twee teams van 6 speelsters tegenover elkaar om op bijzonder vriendschappelijke wijze nog een set onder leiding van scheidsrechter ‘onze Kees’ te spelen; na het douchen werd er door beide teams aangeschoven voor de jubileummaaltijd. De returnwedstrijd, gepland voor 13 oktober, is inmiddels verzet naar 16 november.

13 oktober: geen DS1, wel DS2 en DS3
13 oktober, dus geen DS1 wedstrijd in de Zeeburghal maar wel ééntje van onze DS3 tegen een Volamos-team. Dan toch naar Zeeburg getogen om die jonge dames eens te zien spelen en wat was dat een aangename verrassing. Mogelijk zullen ze zelf voor een wedstrijdverslagje zorgen, maar om een jong team op zo’n wijze met 4-0 te zien winnen..heel leuk!

Daarna nog snel even naar de Verheijhal om een gedeelte van de DS2 wedstrijd tegen KVA mee te maken; of deze wedstrijd een verslagje waard is, moeten deze dames zelf maar beoordelen. Het was echter goed om later op de avond meegedeeld te krijgen dat ook hier de volle 5 wedstrijdpunten binnengehaald konden worden.

Ineke B.