Week van de Scheidsrechter 2018

Van 6 tot 14 oktober a.s. is het weer de Week van de Scheidsrechter en willen we jullie vragen om alle scheidsrechters van jullie wedstrijden te bedanken voor zijn/haar inzet bij jullie wedstrijd. Natuurlijk kan een scheidsrechter het soms net iets anders zien, maar zonder scheidsrechter (vaak ook een vrijwilliger) is er geen wedstrijd.

De week van de Scheidsrechter is bedoeld om scheidsrechters de waardering te geven die ze verdienen. De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt vaak voor kennisgeving aangenomen. Toch zijn ze net zo belangrijk en onmisbaar als alle andere deelnemers aan een wedstrijd. In de maand oktober vindt, sportbreed, de Week van de Scheidsrechter plaats.

Alle verenigingen en/of teams worden opgeroepen één keer in het seizoen de official in het zonnetje te zetten en te bedanken. Zo’n blijk van waardering, hoe klein of groot, geeft de official weer extra motivatie en energie. Een goede reden om mee te doen! En wil je nog een groter podium voor je scheidsrechter? Deel dan via twitter en facebook je berichtjes met #scheidsbedankt en #volleyscheids