Week van het Sportplezier 2017

4 tot en met 12 maart 2017

Sportplezier
Het is weer de Week van het Sportplezier 2017. In deze week zijn natuurlijk weer veel activiteiten gepland. Wat zijn deze week de activiteiten van CTO'70 Volleybal?

Zaterdag 4 maart 2017
Onze CMV en aspiranten teams speelden hun hun wedstrijden in de Amsterdamse Wethouder Verheijhal.

Woensdag 10 maart 2017
De tweede bootcamp training voor onze oudste CMV'ers en aspiranten. Wil je meedoen? Geef je op via jeugd.volleybal@svcto70.nl! 

Donderdag 9 maart 2017
Onze DS3 speelt hun wedstrijd tegen KVA DS7 (19.00 uur, Wethouder Verheijhal).

Vrijdag 10 maart 2017
De dag in deze Week van het Sportplezier met de meeste activiteiten van CTO'70 Volleybal:
- De Sportspeeltuin - onze nieuwe activiteit voor kinderen van 4 t/m 7 jaar - gaat voor de tweede keer van start in het Dorpshuis (16.00 uur).
- Alle teams (behalve DS2) hebben gewoon hun training in het Dorpshuis.
- Onze DS2 speelt hun wedstrijd tegen VVA DS11 (19.00 uur, Wethouder Verheijhal).
- Na afloop van de training start de tweede editie van onze TGIF, dit keer gaan we met z'n allen aan de karaoke (aanvang 22.00 uur).

Zaterdag 11 maart 2017
Onze CMV teams spelen in de ochtend weer hun wedstrijden in de Wethouder Verheijhal (programma volgt via de mail). Om 13.00 uur speelt ons aspirantenteam tegen de aspiranten van West! (13.00 uur, Wethouder Verheijhal).

Tot zover de geplande activiteiten, misschien volgt er nog veel meer...

Vernieuwd platform www.sportplezier.nl
Op zaterdag 4 maart lanceerde Sportplezier het vernieuwde online platform www.sportplezier.nl. In 2014 is het online platform Tv-Sportplezier ontwikkeld in het kader van het landelijk actieprogramma Naar een veiliger sportklimaat. Dit online platform richtte zich op ouders en de invloed die zij hebben op het sportplezier van hun kind. Het was een goede start, maar de behoeften liggen breder. Binnen de sportvereniging zijn namelijk veel meer sleutelfiguren van invloed op het sportplezier, niet alleen de ouders. Vandaar dat de keuze is gemaakt om de doelgroep voor het platform www.sportplezier.nl te verbreden naar alle betrokkenen op een sportvereniging.

Op het vernieuwde platform vind je tips, tricks en mooie praktijkverhalen over het vergroten van de sportplezier-beleving op sportverenigingen. De positieve rol van de bestuurder, trainer, coach, scheidsrechter, jurylid, arbiter, commissielid, ouder, maar ook een barmedewerker wordt benadrukt. Iedereen speelt een rol als het gaat om sportiviteit, respect en het vergroten van sportplezier op de vereniging. Want ‘Sportplezier kun je maken!’

Wil jij weten hoe jij van invloed kunt zijn op een plezierig en veilig sportklimaat op jouw vereniging? Bekijk dan de vernieuwde website www.sportplezier.nl.

Like @SportplezierNL op Facebook, volg @SportplezierNL op Twitter of @Sportplezier op Instagram en blijf op de hoogte van alle updates.