Wil je CTO'70 Volleybal ondersteunen? Dat kan!

Er zijn genoeg mogelijkheden...


Meedoen met de Vriendenloterij en CTO’70 Volleybal steunen?
De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van CTO’70 Volleybal (en dat kan al snel oplopen tot ruim 90 euro per jaar). Jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, reischeques, auto's, dagjes uit en tienduizenden andere prijzen!

Ga snel via deze link naar de website van de VriendenLoterij of bel 0900 300 1400 (10cpm) - geef door dat je voor CTO’70 Volleybal wilt meespelen en maak vanaf vandaag kans op mooie prijzen!

Speel je al mee met een lot in de VriendenLoterij en wil je met dat lot CTO'70 Volleybal steunen? Dan kun je dit wijzigen via de VriendenLoterij Ledenservice via 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). 
Zij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur.

Mocht het niet lukken om de loten via de link te bestellen of contact op te nemen met de Vriendenloterij, dan kun je ook tijdens de trainingsavond een formulier hiervoor invullen.

Verzamel je oud papier en lever in bij sportcomplex De Hoop!
Tot juli 2016 waren wij een van de drie afdelingen van een omnivereniging, maar sindsdien staan wij op eigen benen. De 3 nieuwe verenigingen hebben afgesproken om met elkaar oud papier te blijven inzamelen bij sportcomplex De Hoop en de opbrengst te verdelen. De containers staan bij de ingang van het sportcomplex. Dus lever je papier in en zorg zo voor een extra inkomstenbron voor CTO’70 Volleybal!

Donatie of sponsoring
Natuurlijk is het mogelijk om ook via een donatie of via sponsoring CTO’70 Volleybal te ondersteunen. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden en bespreken wij met u hoe wij een tegenprestatie kunnen leveren.

Vragen?
Heb je vragen over bovenstaande mogelijkheden om CTO’70 Volleybal te ondersteunen? Of wil je ons op een andere manier ondersteunen? Neem dan contact met ons op via e-mail!