AD Clubheld Verkiezing

stem tot 26 april op Cees Houweling

AD draagt sport in de regio een warm hart toe. Van voetbal tot schaatsen en van biljarten tot shorttrack. Daarom organiseert het AD de verkiezing 'Clubhelden van de Amateursport'. Want zonder de energie, passie en liefde van de vrijwilligers kunnen deze sportverenigingen niet bestaan. En deze inzet wil het AD graag belonen.

Wij hebben Cees Houweling genomineerd als dé Clubheld van van de Amateursport. Met zijn tomeloze inzet op verschillende terreinen binnen onze vereniging heeft hij zichzelf onmisbaar gemaakt en dat mag heel Nederland weten. Door Cees te nomineren en zoveel mogelijk stemmen te verzamelen maakt sv CTO'70 kans op € 25.000,-!

Laat dus allemaal zien hoe trots wij op Cees zijn en stem via deze link of de banner rechts in beeld voor 26 april as. 
Deelname en het uitbrengen van een stem is gratis!

Cees is als enige Duivendrechter genomineerd binnen onze gemeente, samen met drie anderen uit Ouderkerk. De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland. Per gemeente wint er een clubheld met de beste gemiddelde waardering (wel minimaal 50 stemmen nodig) en een clubheld met de meeste stemmen. Laten we er samen voor zorgen dat Cees in ieder geval binnen de gemeente als dé clubheld gehuldigd kan worden!

De verkiezing vindt plaats van 14 maart 2015 tot en met 26 april 2015. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Na 26 april worden naast de clubhelden die gemeentewinnaar zijn geworden ook de provinciale winnaars bekend gemaakt. Tijdens de Award Uitreiking ontvangen de provinciale winnaars een Award en maakt een vakjury bekend welke clubheld de landelijke winnaar is.

Cees clubheld 1