CTO’70 dupe van laffe inbraak

In de nacht van zondag op maandag (7 december 2015) om 04:20 uur is er in ons clubgebouw ingebroken. De dieven waren in de veronderstelling dat er bij CTO’70 wel iets te halen viel.
Ze hebben derhalve, is ons vermoeden, gereedschap gebruikt om zich toegang te verschaffen tot het clubgebouw. Met waarschijnlijk een hamer, is de voordeurruit ingeslagen evenals de ruit van de deur naar de kantine. Verder is de deur naar het voorraadhok ingetrapt. Beide kassa’s en beide scan apparaten om vals geld te detecteren zijn op de grond gegooid en vernield.

Een voorzichtige schatting maakt dat de totale schade rond de €5000,- ligt. Buiten deze schade is er ook weer een hoop tijd nodig van onze vrijwilligers om alles weer in orde te krijgen/maken, zodat de leden van CTO’70 weer zonder problemen van het clubgebouw gebruik kunnen maken.

Wellicht is het goed te melden wat de buit was van deze inbraakactie.
De totale buit voor de inbrekers is €0,-. U leest het goed niks, nada, null. Er is niets buitgemaakt.
De schade is wel groot: materiaalschade aan verschillende deuren en ramen en kapotte apparatuur.

Helaas worden wij niet uitgesloten van mensen die op illegale wijze inkomsten proberen te genereren. Het is een trieste constatering, helemaal als je nagaat dat er alleen vernield is. Wij hopen dan ook dat mensen die eventueel plannen hebben om in te breken bij CTO’70, dit ook lezen. Er is niets te halen. We hebben een goed werkend alarm en de politie is er, ook midden in de nacht, binnen enkele minuten.

Edwin Goudsmit
Vice-voorzitter CTO‘70

inbraak 1               inbraak 2