Geef een stoel!

Beste CTO-leden,

Basisschool De Grote Beer uit Duivendrecht gaat verhuizen en krijgt nieuw meubilair. En de oude meubels –180 setjes kindertafels, -stoelen en overig meubilair - die worden weggegooid.

Wij zijn een actie gestart om te zorgen dat deze meubels niet in een afvalcontainer maar in een zeecontainer terecht komen, zodat kinderen in Gambia er nog 30 jaar plezier van kunnen hebben. Maar daar is veel geld voor nodig: 4500 euro. Dat is natuurlijk niet alleen voor onze meubels. Stichting Nyatouta gaat de container voor ons versturen en zorgt ervoor dat ieder gaatje wordt opgevuld met andere hulpgoederen: medische hulpmiddelen, naaimachines, kleding en speelgoed.

Vindt u het ook raar dat onze “oude” meubels bij het afval belanden terwijl elders kinderen helemaal geen tafels en stoelen hebben? Help dan mee aan onze actie. Dit kunt u doen door geld te storten op rekening NL24RABO0113985681 van Stichting Nyatouta o.v.v. “Geef een stoel”. Alle beetjes helpen!

Op Facebook kunt u het hele verhaal lezen en houden wij iedereen op de hoogte. Maar er is haast bij want volgende week – donderdag 5 maart - moet de school leeg. Dus hebt u nog ideeën of wilt u helpen om dit voor elkaar te krijgen, laat het ons weten. Samen moet dit lukken.

Alvast bedankt, namens al die kinderen die straks op school een tafel en een stoel hebben!

Martine de Bie