In Memoriam: Arjen Harm Huisman

Op donderdag 22 januari jl. is Arjen Huisman op 62 jarige leeftijd overleden.

Meerdere generaties van de familie Huisman zijn al sinds lange tijd bij CTO’70, en dan vooral de Volleybal- en Voetbalafdeling, betrokken. 
In de periode dat Arjen eigenaar was van de supermarkt op het Dorpsplein, was hij een trouwe sponsor van het naar zijn vader vernoemde Huisman Snerttoernooi. Een toernooi dat mede dankzij de inzet van de familie Huisman een groot begrip is geworden onder de inwoners van Duivendrecht. Ook is hij een aantal jaren als volleybalrecreant actief geweest bij CTO ’70.
Als plaatselijk ondernemer ondersteunde hij middels advertenties, bordsponsoring en toernooisponsoring de gehele omni-verenging. Zijn maatschappelijke betrokkenheid was groot en uitte zich in zijn functie als ondercommandant bij de Duivendrechtse Vrijwillige Brandweer en later als opleidingsfunctionaris bij de Brandweer Amstelveen.

Het Hoofdbestuur , Volleybal- Voetbal en Badmintonbestuur van sv CTO ’70 wenst mevrouw Huisman, Yvette en hun familie veel sterkte toe met het verwerken van dit onverwachte verlies.

Ingevolge de wens van Arjen zal de begrafenis in besloten kring plaatshebben.

Correspondentieadres: Yvette Huisman
p/a Uitvaartverzorging Meijer- Dam
Clarissenhof 29, 1115 CA Duivendrecht