Magische grens van 100 leden doorbroken

Aantal leden meer dan verdubbeld

De vereniging is sinds het begin van het seizoen enorm gegroeid. Vorig seizoen - het laatste seizoen binnen de omni-vereniging - eindigden we met 55 leden, op dit moment staat de teller op 112 leden. Dat betekent dat we het ledenaantal binnen 1 seizoen meer dan verdubbeld hebben en naar verwachting zullen we de komende maanden nog iets doorgroeien.

Groei met name door de jeugd!
Het aantal CMV leden is het meeste toegenomen: eindigden we het vorige seizoen met 13 kindjes, nu zijn het er 32. Ook de onlangs opgestarte Sportspeeltuin, de dependance in Amsterdam Zuidoost, de recreanten en de komst van een derde damesteam hebben bijgedragen aan de enorme groei.

Dankzij de aanmelding van Lucas (Sportspeeltuin) werd de magische grens van 100 leden anderhalve week geleden doorbroken. Afgelopen zaterdag bij de wedstrijd van onze DS1 ontving Lucas, terwijl mama en oma op het volleybalveld stonden, uit handen van de voorzitter een shirt met daarop het rugnummer 100. Lucas is vanuit de Huisman familie de vierde generatie die op vrijdag naar het Dorpshuis komt om te volleyballen. Overgrootopa Arjen was recreant in de eerste jaren van de afdeling volleybal, oma Ria volleybalt al bijna 40 jaar en mama Yvette volleybalt al bijna 22 jaar.

In het Weekblad voor Ouder-Amstel van 12 april 2017 zal in een artikel aandacht worden besteed aan de enorme groei bij CTO'70 Volleybal en natuurlijk mag het 100ste lid daarin niet ontbreken!