Op weg naar een nieuwe toekomst

Voor u ligt de laatste nieuwsbrief van de Omni-vereniging CTO’70.
Na 46 jaar als omni-vereniging te hebben bestaan, gaan alle afdelingen zelfstandig verder. Een mijlpaal, maar ook wel een beetje verdrietig gezien de rijke historie van de Omni. Dit artikel is dan ook het laatste wat u van mij als voorzitter van de Omni zal lezen.

Nu is er geen enkele reden tot verdriet, want de afdelingen zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. En daar gaat het uiteindelijk om! Succesvolle afdelingen waar u en/of uw kind(eren) prettig kunnen sporten.

Carla van Wees erelid
Een andere mijlpaal die ik nog in de functie van voorzitter heb mogen meemaken, is het feit dat onze huidige secretaris Carla van Wees benoemd is tot erelid. En daar is niet alleen zij, maar ook ik zelf heel trots op! Ik heb van dichtbij mogen meemaken hoe Carla zich tomeloos en belangeloos voor de vereniging heeft ingezet. 25 jaar lang en in verschillende rollen. Een clubicoon waar we veel aan te danken hebben als vereniging!

Bedankt voor inzet en steun
Vanuit mijn rol als voorzitter van het Hoofdbestuur wil ik u namens het gehele Hoofdbestuur van de vereniging bedanken voor alle goed inzet en steun die we de afgelopen jaren hebben ontvangen. Het is niet vanzelfsprekend dat iedereen zich inzet voor CTO’70 en daar zijn we dan ook oprecht dankbaar voor. We hebben een prachtige vereniging dankzij de inzet van de vrijwilligers.

Ik wil iedereen heel veel succes wensen met de vernieuwde afdelingen. Blijf de vereniging steunen en vergeet de oude zusterafdeling niet. Uiteindelijk heb je elkaar allemaal weer nodig. Het gaat jullie goed!

Kees Lakerveld jr.
Voorzitter Hoofdbestuur sv CTO’70