Start seizoen 2017-2018

Aan het begin van vorig seizoen sprak het bestuur de hoop uit om te groeien. De groei hebben we afgelopen seizoen zeker doorgemaakt (van 55 naar bijna 120 leden). Nu is het aan ons allemaal om ervoor te zorgen dat we een mooie en stabiele vereniging gaan worden. We zullen met z’n allen de schouders eronder moeten zetten!

Naast functies die vervuld moeten worden, zullen er ook taken verricht moeten worden. De vereniging is niet een bedrijf waar je iets besteld dat zo maar even geleverd kan worden. Het zijn allemaal vrijwilligers die zich inzetten voor ons plezier in het volleyballen en dat kunnen er nooit genoeg zijn. We zoeken nog mensen die in het bestuur willen of een coördinerende functie willen gaan vervullen. Ook zijn er natuurlijk bij de jeugd weer coaches nodig en zullen we met z’n allen de bardiensten moeten draaien om extra inkomsten te genereren voor de vereniging.

Eerste training…
De eerste training voor al onze seniorenteams staat gepland op vrijdag 1 september. Onze damesteams worden op het veld verwacht om 19.30 uur en ons herenteam wordt om 21.00 op het veld verwacht. De jeugdleden en recreanten worden op 8 september verwacht voor hun eerste training (Sportspeeltuin 16.00 uur, CMV 17.00 uur; ASP 18.00 uur en recreanten om 21.00 uur).
Zodra de senioren hun eerste training hebben gehad op 1 september gaan we vanaf de week erna op 2 avonden trainen en ziet ons trainingsschema er vooralsnog als volgt uit:

Donderdag (vanaf 7 september)
19.30 uur             DS4

Vrijdag (vanaf 8 september)
16.00 uur             Sportspeeltuin
17.00 uur             CMV
18.00 uur             Aspiranten
19.30 uur             DS1, DS2 en DS3
21.00 uur             HS1, HS2 en recreanten

Door de groei van de vereniging zal het de komende weken spannend worden hoe alles gaat draaien. Voor de damesteams heeft het bestuur een mogelijke oplossing bedacht om tegemoet te komen aan de wensen van de teams (dit zal worden gemaild naar de betreffende teams), maar voor de andere teams zullen we met z’n allen moeten zien hoe we alles het beste kunnen inpassen binnen de beschikbare uren van het Dorpshuis (na jarenlang op de vrijdagavond mogelijk dan ook op de donderdagavond). In het begin zal het niet allemaal even makkelijk gaan en is het belangrijk dat we met elkaar blijven praten: als het even tegenzit, als dingen anders gaan dan we zouden willen en natuurlijk ook als het goed gaat. Dus ga vooral met het bestuur in gesprek als je dit wilt!