Van de voorzitter

Oud en nieuw

Na lang wachten is het dan zo ver. Onze nieuwe website is live. Ik ga het ook niet onder stoelen of banken steken... ik vind hem heel mooi. Waar ik eigenlijk het meest trots op ben is dat het een product is van een betrokken ouder, onze huidige webmaster, mijn eigen wederhelft en een berg bestuursleden die allemaal input hebben geleverd. Kortom, een heleboel vrijwilligers die het samen mogelijk hebben gemaakt en dat is nu precies waar een vereniging om draait. Mensen die zich belangeloos inzetten voor een vereniging met als doel een sterk collectief te bouwen. Iedere vrijwilliger naar zijn eigen kunnen en vermogen.

Voor mij is het lanceren van deze nieuwe website ook een signaal dat CTO’70 met zijn tijd mee gaat. Noodzakelijke verandering om te kunnen overleven. Ik ben zelf van het pre social media tijdperk maar ik ben er stellig van overtuigd dat je als vereniging oud maar vooral ook jong wil aanspreken het gebruik van Internet, Facebook, Twitter en wat nog al meer onontbeerlijk is. De vernieuwde site is de aftrap om dat meer te gaan doen.

Helaas vraagt vernieuwing ook offers. Het klassieke clubnieuws zoals u die kende is verdwenen. Voortaan zal al het nieuws en wedstrijd informatie bij de betreffende subafdeling te vinden zijn. Ik ben me er terdege van bewust dat het vooral voor de oudere generatie wat lastiger is. Mijn eigen vader wordt er door geraakt maar die heeft sinds ook een tablet dus dat moet goed komen. Er is vast wel iemand in de nabije omgeving die kan helpen.

Ik wil graag afsluiten met iedereen te bedanken voor het mogelijk maken van deze site. In het bijzonder het drietal (Sander, Kirsten en Caroline). Ik heb van dichtbij gezien dat jullie bergen werk hebben verzet. Ben me er ook zeer van bewust dat niet alles zonder slag of stoot is verlopen. Verandering roept nu eenmaal weerstand op. Vooral als het mensen zo na aan het hart ligt. Het eindresultaat is er alleen maar beter van geworden. Duizend maal dank!

Kees Lakerveld jr