Veteranenvoetbal zoekt leden

In 1986 is er op initiatief van verschillende oud(ere) leden een veteranenelftal bij sv. CTO'70 in het leven geroepen. Sinds jaar en dag spelen zij hun wedstrijden op zaterdagmiddag waarbij vooral ook de derde helft belangrijk gevonden wordt. De veteranen zijn dus al bijna 30 jaar actief bij CTO!

Nu is er dit seizoen, en eigenlijk ook al het seizoen ervoor een probleem met het aantal actieve voetballers. Een aantal keer zijn er wedstrijden gespeeld zonder wisselspelers, of zelfs met 1 0f 2 spelers minder. Dat is voor veteranen eigenlijk niet te doen. Duidelijk is dat blessures en kwaaltjes, bij de veteranen, niet meer zo snel genezen als voorheen, en dat blessures vaak leiden tot een lange absentie en in het ergste geval einde veteranencarrière. De gemiddelde leeftijd bij de veteranen is rond de 50, met uitschieters naar boven (67) en niet heel veel naar beneden.

De veteranen zijn op zoek naar nieuwe spelers om de selectie te versterken, om er voor te zorgen dat we lekker kunnen ballen met drie of vier wisselspelers (we mogen door wisselen). Dus als je vanaf 45 jaar oud bent, iets jonger mag ook, en je wil nog wekelijks lekker relaxed een balletje trappen, ben je welkom. Als je van een biertje en een bitterbal na afloop houdt is dat een pre.

Het veteranenelftal traint één keer per week (dinsdagavond vanaf 19:00) en komt op dit moment uit in de 45+ poule van de KNVB West 1. Kom gerust is meetrainen om sfeer te proeven of meld je aan via secretaris.voetbal@svcto70.nl of kom een keer kijken (zie wedstrijdprogramma).
De aanvoerder van de veteranen,

Edwin Goudsmit