CTO '70 Afdelingen

Van de voorzitter...

We groeien en blijven op zoek naar vrijwilligers!

De eerste maand van het seizoen zit er op. In die maand heeft iedereen weer getraind en bijna iedereen de eerste wedstrijden al gespeeld.

De CMV’ers zijn al twee zaterdagochtenden naar de Wethouder Verheijhal gegaan. Ons aspirantenteam heeft eerst twee zaterdagen plaatsingswedstrijden gespeeld en afgelopen zaterdag wisten zij de eerste wedstrijd van de competitie met 4-0 te winnen. Een goed begin van de competitie!

Ook de seniorenteams hebben hun eerste wedstrijden in de benen. Nou ja, bijna alle seniorenteams. Ons nieuwste damesteam speelt aanstaande zaterdag hun eerste wedstrijd tegen het zesde damesteam van Volamos. Zaterdag 7 oktober om 18.00 uur is publiek van harte uitgenodigd om onze DS4 aan te moedigen. 

Op het moment van schrijven van deze column gaat het goed met de damesteams die al wel wedstrijden hebben gespeeld: DS1 staat derde, DS2 staat tweede en DS3 staat eerste in hun poule. Bij de herenteams gaat het iets minder, beide teams staan laatste in hun poule. HS1 moet als gepromoveerd team soms nog even wennen aan het niveau in de vierde klasse, maar weet er zo af en toe ook fantastische rally’s uit te halen. HS2 is net nieuw en elke wedstrijd raken de spelers beter op elkaar ingespeeld. 

Natuurlijk is ook weer de Sportspeeltuin begonnen en elke week zijn er 10 tot 15 kindjes heerlijk aan het sporten en bewegen in de sportzaal van het Dorpshuis. 

Zoals in een eerdere column geschreven is de vereniging groeiende. Natuurlijk zijn er leden die afgelopen maanden zijn gestopt met volleybal, maar ook zijn er elke week weer mensen geïnteresseerd om te komen volleyballen bij CTO’70 Volleybal. Die groei is belangrijk, maar belangrijker is dan ook dat men zich gaat inzetten voor de vereniging. Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers en voor alle activiteiten is het nodig dat iedereen zijn/haar steentje bijdraagt. Als je kind bij ons komt volleyballen, dan verwachten we ook iets van de ouders. Denk hierbij aan het coachen van een team, het fluiten van de wedstrijden of alles wat er maar nodig is om de kinderen te laten sporten. Zonder inzet van de ouders kunnen we geen wedstrijden spelen. Dank aan de ouders die zich nu al inzetten, maar het zou mooi zijn als iedereen mee gaat doen. 

Als voorzitter ben ik trots op wat wij als vereniging allemaal presteren en organiseren. Ik hoop dan ook dat we er met z’n allen voor gaan om van CTO’70 Volleybal een mooie en bloeiende vereniging van te maken.

’n Sportieve groet, 

Gert-Jan Baerents
Voorzitter CTO’70 Volleybal