Aspiranten

van 6 tot 18 jaar: jeugdvolleybal

Bij sv. CTO'70 is er natuurlijk ook plaats voor de jeugd om te volleyballen. Ook zij trainen op vrijdag in het Dorpshuis in Duivendrecht en spelen hun wedstrijden in de verschillende sporthallen in Amsterdam. De jeugd is op te delen in twee categorieën.

CMV-jeugd
Het Cool Moves Volleybal (circulatie mini volleybal) is voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar en bestaat uit zes verschillende niveaus, waarin stapsgewijs de verschillende technieken worden aangeleerd. Door op een leuke manier en stap voor stap de kinderen te leren volleyballen, wordt het steeds makkelijker om het volleyballen onder de knie te krijgen.
Wanneer de jeugd Cool Moves Volley speelt, is er ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen. Bij sv. CTO'70 hebben wij op dit moment teams op niveau 4 en 5/6 die wedstrijden spelen. Er worden door de Nevobo, samen met de Amsterdamse verenigingen, CMV toernooien georganiseerd. Deze zijn op zaterdagochtend en vinden (met een enkele uitzondering) plaats in de Wethouder Verheijhal in Amsterdam.
Wil je meer weten over CMV-volleybal bij CTO’70? Neem dan contact op met Marc Bruchner.

Aspiranten-jeugd
De jeugd van 12 tot 18 jaar noem je aspiranten. Zij spelen het volleybalspel zoals de senioren dat ook doen, met enkele aanpassingen in de regels. Op dit moment hebben wij bij sv. CTO'70 twee aspirantenteams. Beide teams trainen op vrijdagavond onder leiding van een gediplomeerde trainer en een assistent. Wedstrijden worden gespeeld op zaterdagmiddag in de regio Amsterdam.
Wil je meer weten over het aspiranten-volleybal? Neem dan contact op met Kirsten Houweling.