Senioren

dames, heren en recreatief volleybal

Op dit moment heeft de afdeling volleybal twee damesteams en één herenteam. Alle teams nemen deel aan de Amsterdamse Nevobo-competitie. De teams trainen op vrijdagavond in de sportzaal op het Dorpsplein in Duivendrecht. De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers.

Trainen op vrijdagavond wordt door veel mensen niet zo aantrekkelijk gevonden, maar sinds wij in 1976 begonnen zijn met volleyballen in Duivendrecht hebben wij ervaren dat het juist een mooie start is van het weekend. En voor de gezelligheid wordt de avond afgesloten aan de bar van het Dorpshuis. Daarna gaan sommigen van ons naar huis en anderen gaan nog een paar uur door in de lokale kroeg of in Amsterdam.

Ook komen volleyballen?
Er is nog ruimte voor meer teams, zowel dames als heren, en daarnaast voor recreatieve volleyballers die niet aan de competitie willen deelnemen maar wel wekelijks een balletje willen slaan.
Wil je lekker komen volleyballen (alleen of met een heel team) en wil je weten hoe laat je dan mag komen trainen? Neem contact op met Yvette Huisman of vul ons contactformulier in.