CTO '70 Afdelingen

Vereniging

Over sv. CTO'70

Aan de Biesbosch in Duivendrecht, naast 'D'Spot', het jongerencentrum van het dorp, liggen de groene velden van Sportpark de Hoop, de thuisbasis van sportvereniging (sv.) CTO’70. Dit sportpark beschikt over twee mooie voetbalvelden (waarvan één met kunstgras), een handbalveld, een trainingsveld en een, door bezoekers om de ligging geroemde, kantine. Ooit begonnen als twee Duivendrechtse verenigingen, TAVENU en ODA (zie historie), ontstond in 1970 de Combinatie Tavenu Oda 1970, beter bekend als sv. CTO’70. Toen gevestigd op sportpark de Toekomst aan de rand van de gemeente Ouder-Amstel. Jaren later, in 1998, verhuisde de vereniging weer naar het bruisende hart van Duivendrecht. Nu gelegen tussen de woonerven van Diemen Zuid en ‘t Ven, vlakbij het NS-station Duivendrecht, is de vereniging weer terug waar hij ooit begonnen is, in het dorp Duivendrecht waar de meeste (oud-)leden ook hun roots vinden.

De verenging is in de loop der jaren gegroeid naar een omnivereniging. Begon men in 1970 nog met enkel voetbalteams, inmiddels biedt sv. CTO’70 ook ruimte aan een badminton-, een volleybal en een handbalafdeling. In het verleden was er ook nog een tennisafdeling, die door gebrek aan leden op dit moment ‘slapend’ is. Er wordt dan ook hard gewerkt om, met name, de tennisafdeling nieuw leven in de blazen door de mogelijke aanleg van outdoor tennisbanen op het sportpark.

Wij laten u graag zien wie wij als vereniging zijn en wat sv. CTO’70 u te bieden heeft. Neem dan ook gerust de tijd om een kijkje te nemen op onze website. Uiteraard kunt ons ook volgen via Twitter. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op onze website, dan kunt u een RSS feed aanmaken. Ook hebben wij een Facebook-pagina en een YouTube-kanaal.