Vereniging

Smash, pipe, side-out, pancake ...

Vind je volleybal een leuk spel, maar hoef je niet zo nodig op ‘aan de top’ te spelen, dan is CTO’70 Volleybal in Duivendrecht misschien een leuke club voor je! We hebben een afdeling van zo’n 75 leden, verdeeld over senioren, recreanten, aspiranten en cmv-spelers. 

Sinds de oplevering van het Dorpshuis in 1976 kan er op vrijdagavond gevolleybald worden in Duivendrecht. Waar er in het begin vooral recreatief werd gespeeld, kwamen er langzaam steeds meer teams die wedstrijden wilden spelen. De kinderen van de leden volgden hun ouders naar het Dorpshuis en zo ontstond het jeugdvolleybal bij CTO’70.

Nu, na al die jaren, lijkt aan die opzet weinig veranderd. Nog steeds volleyballen we op vrijdagavond en op de ledenlijst staan dezelfde achternamen. Ouders halen hun kinderen op van de training en komen vervolgens weer terug om zelf een balletje te slaan. Zodra de kinderen oud genoeg zijn schuiven ze door naar de volwassenen en volleyballen zij samen met hun ouders. De kenmerken van de afdeling volleybal van CTO’70 zullen duidelijk zijn: gezelligheid, plezier, recreatief, competitief.

Wil je meer informatie over senioren of jeugdvolleybal? Over het befaamde Huisman Snerttoernooi of andere activiteiten? Klik hiernaast op de gewenste link. Mocht je meer informatie willen, dan kun je terecht bij de voorzitter van de volleybalafdeling: Gert-Jan Baerents.