19 januari 2019: 18de OuderKindToernooi

Onze jeugdleden volleyballen samen met hun ouders...

Al jaren een begrip voor de jeugd van CTO'70 Volleybal: neem je vader of moeder mee om te volleyballen en zorg ervoor dat je vooral veel plezier hebt (en misschien wel genoeg punten haalt om winnaar van het toernooi te worden). 

Geheel conform de traditie sluiten we het toernooi af met pannenkoeken eten. Hierdoor wordt het toernooi ook wel het Pannenkoekentoernooi genoemd.

Meer info:
Op zaterdag 19 januari a.s. zal het 19de OuderKindToernooi (OKT) plaatsvinden in het Dorpshuis in Duivendrecht. Het jaarlijks terugkerende evenement van CTO’70 Volleybal voor onze jeugdleden en natuurlijk hun ouders. 

Programma
Om 9.00 uur wordt iedereen omgekleed en wel verwacht in de sportzaal van het Dorpshuis. Na een korte warming up, volgt een uitleg van de spelregels en dan wordt nog wat geoefend en kan alles beginnen. Mogelijk is er een pauze we kijken hoe we dit gaan invullen. Het toernooi duurt (inclusief pannenkoeken eten) tot ongeveer 12.30 uur.

Om een goed wedstrijdprogramma in elkaar te zetten is het wenselijk als van te voren bekend is wie er mee gaan doen met het OKT. We gaan er van uit dat alle CMV leden meedoen met een van hun ouders (of mogelijk een ander familielid). Indien het jeugdlid niet mee kan doen dit graag uiterlijk doorgeven op 16 januari.  Het betreft hier een intern toernooi voor de jeugdleden van CTO'70 Volleybal.

Pannenkoeken
Het OuderKindToernooi wordt ook wel het Pannenkoekentoernooi genoemd, omdat het toernooi standaard wordt afgesloten met het eten van pannenkoeken. Net als voorgaande jaren het verzoek aan een ieder om een bord met ongeveer 10 pannenkoeken mee te nemen. In de keuken van het Dorpshuis kan alles weer worden opgewarmd. Voor stroop en poedersuiker zal worden gezorgd.

Bardienst
CTO’70 Volleybal is zelf verantwoordelijk voor het draaien van de bar in het Dorpshuis tijdens de trainingen en andere volleybalevenementen. Om wie dat wil te voorzien van een drankje is het nodig dat er iemand achter de bar staat. Als het lukt om hier 2-3 personen voor te vinden, dan kunnen zij elkaar afwisselen. Om achter de bar te staan is het wel nodig om een certificaat ‘Verantwoord alcohol schenken’ te halen (zie dit artikel op onze website).