ASP1 KAMPIOEN!

Afgelopen zaterdag is het eerste aspirantenteam van CTO’70 Volleybal kampioen geworden. In de laatste wedstrijd van het seizoen werd in een rechtstreeks duel met de nummer twee Zeeslag/Volleyburg een voorsprong van 2 punten verdedigd. Tot nu toe werden alle wedstrijden van het seizoen gewonnen. De vorige wedstrijd tegen Zeeslag/Volleyburg werd het 3-2 dus van te voren was duidelijk dat het een spannende wedstrijd zou worden. Twee sets winnen zou voldoende zijn om kampioen te worden, de wedstrijd mocht dus zelfs met 2-3 verloren worden.

Zoals ook in de vorige wedstrijd bleken de teams erg aan elkaar gewaagd. Alle sets waren vrijwel identiek: om elk punt werd gestreden, mooie aanvallen en reddingen, goede services. De teams gingen gelijk op in elke set. De aspiranten van CTO’70 Volleybal wonnen de eerste set, Zeeslag/Volleyburg de tweede. De volgende set was beslissend voor het kampioenschap en ook in deze set ging het gelijk op. Aan het einde hadden de aspiranten van CTO’70 Volleybal een kleine voorsprong en maakte een speler van Zeeslag/Volleyburg een voetfout bij de service, waardoor CTO verder uitliep en nog maar twee punten nodig had voor het kampioenschap. Met een paar mooie aanvallen werd de derde set gewonnen en was het kampioenschap een feit. De volgende set werd gewonnen door Zeeslag/Volleyburg en een vijfde set moest de beslissing brengen in deze wedstrijd.

Zoals het een kampioen betaamt wisten de aspiranten van CTO’70 Volleybal ook deze laatste set te winnen en zo werden zij ongeslagen kampioen.
Bekijk hier foto's van voor, tijdens en na deze spannende wedstrijd.