Bardiensten in het Dorpshuis

bericht van onze barcommissie

Een nieuw volleybalseizoen staat weer voor de deur. Meeste vakanties staan weer op de foto en wij gaan weer starten met onze trainingen. Dat betekent dat ook de bar weer vrijwilligers nodig heeft, want de inkomsten die we op deze manier genereren zijn een belangrijk deel van onze inkomsten. Daarom gaan we de bardiensten beter organiseren en daarom zijn al onze seniorenleden vrijwilliger voor de bar. We zullen met elkaar ons steentje moeten bijdragen en samen gaan we er voor zorgen dat er voldoende pingeld in de kassa rolt. Daar hebben wij jullie hulp dus voor nodig.

Voor de bardienst vanaf 19.00 uur zijn er 4 groepen die dit zullen gaan invullen (nl. Dames 1, Dames 2, Heren 1 en de recreanten). Voor elke groep zijn de volgende  contactpersonen bereid gevonden dit te coördineren: Carolien en Carla (Dames 1), Melissa (Dames 2), Nic en Irene (Heren 1 en recreanten). De coördinatoren zorgen er voor dat er minimaal 1 persoon achter de bar zullen staat (mede afhankelijk van de drukte). Mocht je zijn ingedeeld en je kunt helaas niet, dit s.v.p. tijdig afmelden bij je coördinator. Als we dit met elkaar vanaf het begin serieus oppakken, gaat dit helemaal lukken!

Om achter de bar te mogen staan moet je in het bezit zijn van een IVA certificaat. Carolien en Carla zullen diegene die geen IVA certificaat hebben nog benaderen. Dit certificaat is eenvoudig online te behalen.

Voorlopig werken we met het volgende schema voor de bardiensten:
16.30 - 19.00 : ouders/verzorgers jeugd: invulling volgt
19.00 - 19.30 : Carolien 
19.30 - 21.00 : Heren 1 en recreanten
21.00 - 22.45 : Dames 1 : week 1 en 2 van de maand 
21.00 - 22.45:  Dames 2 : week 3 en 4 van de maand
22.45 - 24.00:  Heren/Recreanten

In de komende maanden zijn er 3 thuisspeeldagen en ook voor deze dagen zijn we op zoek naar vrijwilligers voor achter de bar. Word je daar nu al enthousiast over, geef je op bij je coördinator, want vol = vol ;) De data zijn: 8 oktober (tevens jubileum), 5 november en 26 november. Naast de trainingen en thuisspeeldagen zullen er soms ook andere activiteiten zijn waarbij we achter de bar moeten staan.

We gaan er met elkaar weer een leuk en sportief seizoen van maken met veel €€ in de pinkassa!!

Met vriendelijke groet van de Barcommissie,

Carolien en Carla