Bootcamp binnenkort van start

Vanuit de jeugdleden is het verzoek gekomen om vaker te trainen. In overleg met trainers is gekeken om de kracht- en conditietraining uit de techniektraining te halen en hier iets apart voor te doen. Samen met Paralympisch atleet en bootcamp instructeur Robin van Damme wordt gewerkt aan een speciaal programma.

Vanaf 5 oktober 2016 organiseren wij 10 keer een bootcamp voor de jeugdleden vanaf 10 jaar (jonger in overleg; ivm herfstvakantie is er op 19 oktober geen bootcamp). Deze bootcamps vinden hoofdzakelijk buiten plaats en zullen bij slecht weer in het Dorpshuis worden gehouden.

We hebben voldoende aanmeldingen voor de jeugd bootcamp, dus we gaan binnenkort van start. Heb je je nog niet opgegeven en wil je graag meenemen? Mail naar onze jeugdcoördinator Kirsten Houweling!

Ook een senioren bootcamp?
Als leden van onze seniorenteams ook interesse hebben om te gaan bootcampen en zo te werken aan hun kracht en conditie, dan organiseren wij graag ook voor hen een bootcamp. Laat Kirsten weten of je mee wilt doen en bij voldoende animo willen we zo snel mogelijk starten.

Robin van Damme Bootcamp bij CTO'70 Volleybal
De bootcamps van Robin van Damme zijn uniek door de sportgetinte trainingen. Geen gekruip door de modder of weggooien van boomstammen, maar effectieve oefeningen en trainingsmethodes die je bij geen enkele andere bootcamp in de buurt vindt.

Robin van Damme heeft een gevarieerd aanbod aan trainings-methodes, denk vooral aan: loopscholing, krachttraining, loop-training (zowel sprint, interval als duur), traptraining, core-stability en plyometrische training. Er wordt gebruik gemaakt van gave trainingsmaterialen, het eigen lichaamsgewicht en de natuur.

Robin van Damme is een bijzondere trainer. Met zijn brede kennis over sporten, enthousiastme en ervaring is hij zeer geschikt in het beter maken van sporters. Zelf probeert hij de Paralympische Spelen in Tokio 2020 te halen.

Informatie Bootcamp
Wanneer:
10 woensdagen (start 5/10; laatste 14/12; niet 19/10)
Tijd: 17.00 tot 18.00 uur; Locatie: volgt; Kosten: € 50,00 per deelnemer

Robin van Damme Bootcamp