Nieuwe shirts in aantocht

Tijdens de ALV in december is het nieuwe shirt gepresenteerd waarin we de komende seizoenen op de volleybalvelden de clubkleuren van onze vereniging kunnen verdedigen. De komende weken zijn de passhirts aanwezig en kan iedereen passen welke maat shirt hij/zij moet hebben. Daarna zal de grote bestelling geplaatst worden bij de leverancier en dan hopen we z.s.m. in de nieuwe shirts op het veld te staan.

Sponsoring mogelijk!
De kosten voor de nieuwe shirts proberen we zo laag mogelijk te houden. Eerder hebben we hiervoor meegedaan aan de Rabobank Clubkascampagne en dankzij alle uitgebrachte stemmen hebben wij hiermee € 686,88 opgehaald. Dat is een mooi bedrag, maar nog niet voldoende voor alle kosten van de nieuwe shirts. Sponsoring door bedrijven is hierbij dan ook een mogelijkheid om voldoende middelen binnen te halen.

Heb jij (of ken jij) een bedrijf dat één van onze teams of misschien wel onze hele vereniging wil sponsoren? Neem contact op via volleybal@svcto70.nl zodat we kijken naar de mogelijkheden en de tegenprestatie(s) die wij als vereniging kunnen leveren. Bedrijfslogo’s op onze website of op de shirts behoren hierbij tot de mogelijkheden.