Rabobank Clubsupport

Word lid van de Rabobank en stem eind september op CTO'70 Volleybal!

Net als vorig jaar doen wij ook dit jaar weer mee met Rabobank Clubsupport en vanaf 27 september a.s. kan er gestemd worden op CTO'70 Volleybal! 

Vorig jaar wisten wij een behoorlijk aantal stemmen te krijgen en kregen wij van de Rabobank Amstel & Vecht bijna 700 euro voor de aanschaf van nieuwe shirts. Begin juni jl. werd tijdens het Jan Verkuijl Toernooi het eerste shirt uitgereikt aan Kees Sluis, onze opperrecreant. Daarna werd het shirt aan de overige aanwezigen uitgereikt. Tijdens de eerste trainingen van het nieuwe seizoen krijgen de overige leden hun shirt, zodat we tijdens de wedstrijden in mooie oranje shirts in het veld staan.

Dit jaar willen wij inzetten op extra financiële middelen om nieuwe trainingsmaterialen voor de jeugd aan te kunnen schaffen (en natuurlijk kunnen onze senioren dit dan ook gaan gebruiken). Door de aanschaf van de trainingsmaterialen hopen wij ervoor te zorgen dat onze leden nog beter het volleybalspel in de vingers gaat krijgen.

In september zullen we extra campagne voeren om zo veel mogelijk stemmen binnen te krijgen.

Hoe kun je stemmen?
Om op CTO'70 Volleybal te kunnen stemmen moet je een Raborekening hebben bij de Rabobank Amstel & Vecht én je moet lid zijn van de Rabobank (dit is iets anders dan je rekening!). Heb je wel een rekening, maar ben je nog geen lid: klik dan HIER om lid te worden.