Redacteur en input gezocht voor de website

Onze website is, samen met onze Facebookpagina en het Weekblad voor Ouder-Amstel, een belangrijk middel om berichten van onze vereniging te verspreiden. Op dit moment wordt dit gedaan door enkele mensen die zich ook al op vele andere vlakken inzetten voor de vereniging. Graag willen we de taken spreiden over meerdere personen en zo ervoor zorgen dat we minder afhankelijk zijn van de kostbare tijd van het beperkt aantal vrijwilligers. 

Daarom zijn we op zoek naar een persoon (of groep personen) die de website gaat beheren, nieuwe artikelen plaatst op onze website en Facebookpagina en e.e.a. aanlevert bij de redactie van het Weekblad voor Ouder-Amstel.

Wie vindt dit een leuke bijdrage voor de vereniging en wil er zo voor zorgen dat de website up to date is? Laat het ons weten door te mailen naar volleybal@svcto70.nl!

Naast iemand die het leuk vindt om deze taak te vervullen, zou het mooi zijn als er vanuit de verschillende jeugd- en seniorenteams verslagen komen over wedstrijden of andere leuke bezigheden van de teams. Zo maken we de website nog meer voor èn van de vereniging. Ook deze bijdrage kan gemaild worden naar volleybal@svcto70.nl!