Snerttoernooi 2015 informatie

23 en 24 januari is het weer zover!

Komend weekend is het weer zo ver: het Huisman Snerttoernooi staat dan weer in de agenda van menig (oud-)Duivendrechter!
De teams hebben inmiddels alle informatie ontvangen, op vrijdag en zaterdag wordt er gespeeld in de sporthal op het Dorpsplein.
Het organiseren van het Snerttoernooi is dit jaar een grote uitdaging. Het Dorpshuis is er niet, de zaal is gerenoveerd, in de zaal zijn 3 kleedkamers beschikbaar en i.p.v. de bar en open ruimte hebben we alleen een keet met daarin een bar. Daarnaast mogen wij dit jaar zelf de bar draaien (de gemeente heeft zich teruggetrokken) en met veel vrijwilligers willen wij het toernooi tot een succes maken. Dit vraagt een enorme aanpassing in de organisatie en ook mogelijk veel van de teams.

Op zaterdagavond zal het slotfeest worden gehouden in de kantine van CTO’70 (Biesbosch 39, Duivendrecht). DJ Mike zal de muziek verzorgen en rond 20.30/20.45 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Wil je snel nieuws hebben over het Snerttoernooi? Ga naar de CTO’70 Volleybal pagina op Facebook (help ons en ‘like’ meteen deze pagina) en geef aan dat je naar het 38ste Huisman Snerttoernooi komt.
Ook is het mogelijk om het laatste nieuws via de verenigingsapp van CTO’70 Volleybal te ontvangen. Hoe dat moet vindt je hier. Selecteer ‘CTO’70 Volleybal’ als favoriete vereniging en meldt je via het envelopje (rechtsboven) op het nieuws over het Snerttoernooi. Als een van de eerste ben je dan op de hoogte van het laatste nieuws!

Een Snerttoernooi "bouwstijl" dus dit jaar, maar aan de formule van het toernooi verandert er verder weinig! Vrijdag zijn er vijf poules van vier teams. Van alle poules gaan de nummers 1 en twee naar de A en B poules. De nummers 3, 4 gaan naar C en D poules.
Op zaterdag spelen de A en B poule als vanouds hun poulewedstrijden, gevolgd door de slotwedstrijden, halve finales, derde/vierde plaats en de finale.
De teams in de C en D poule spelen hun poulewedstrijden, gevolgd door de slotwedstrijden. Het team dat de slotwedstrijd om de 19e-20e plaats verliest is de winnaar van de poedelprijs.

De poule-indeling, het wedstrijdschema en de spelregels zijn bekend en te vinden door op de linkjes te drukken.