Volleybalvrijwilliger van het jaar?

Voorzitter Gert-Jan genomineerd!

In januari zijn er leden geweest die Gert-Jan Baerents, de voorzitter van onze vereniging, bij de Nevobo hebben aangedragen om volleybalvrijwilliger van het jaar te worden. Op basis van de aanmeldingen is hij op dit moment doorgedrongen tot de top 3 van heel Nederland.

Op een zaterdag in de komende weken (update: 30 maart) komt er namens de Nevobo een filmploeg langs om een promotiefilmpje op te nemen en zullen zij in beeld brengen wat Gert-Jan allemaal doet voor de vereniging. Hiervoor willen zij leden interviewen om het beeld compleet te krijgen. Op die manier willen wij de kansen vergroten en is het belangrijk om Gert-Jan zo goed mogelijk in beeld te brengen en echt zijn verhaal naar voren te brengen.

Wanneer de filmpjes van de genomineerden zijn gemaakt volgt eind maart een stemronde op Facebook waar iedereen op de top 3 kan stemmen (hierover volgt meer communicatie).

Gert-Jan reageert verheugd op de nominatie, maar zegt dit ook wel heel veel eer te vinden. ‘Ik zet mij in voor de vereniging omdat ik het ontzettend leuk vind. Ja, ik doe veel voor de vereniging, maar zonder de inzet van alle andere vrijwilligers zou de vereniging niet eens bestaan. Ik doe het zeker niet alleen!’ aldus Gert-Jan.

Wil jij meedoen in het filmpje en vertellen waarom jij de inzet van Gert-Jan waardeert? Of wil jij helpen om de promotie goed te organiseren? Mail naar volleybal@svcto70.nl!

UPDATE 17 maart:
Op zaterdag 30 maart komt de filmploeg van de Nevobo naar het Dorpshuis in Duivendrecht om het promotiefilmpje over Gert-Jan en de vereniging op te nemen. Tussen 17.00 en 18.00 uur worden de interviews afgenomen, tussen 18.00 en 19.00 uur worden sfeerbeelden van de hal gemaakt. Het zou mooi zijn als de tribune dan vol zit.