17de OuderKindToernooi zeer geslaagd!

Veel kinderen en ouders aan het volleyballen in het Dorpshuis

Op zaterdagochtend stonden 36 kinderen met hun ouders omgekleed in de sportzaal om - verdeeld over 12 teams - hun wedstrijden te gaan spelen. Met teamnamen als o.a. Enzo Knol, Taylor Swift en MeisjeDjamilla werden de teams gevormd, waarbij de jeugdleden van verschillende leeftijden met elkaar én hun ouders in een team kwamen. Om ervoor te zorgen dat iedereen leuk kon volleyballen werden de spelregels iets aangepast.  

Het mooie van het OuderKindToernooi is het samenspel tussen de kinderen en hun ouders. Bij competitiewedstrijden zitten er vaak fanatieke ouders op de tribune, tijdens dit toernooi zijn het de kinderen die hun ouders nog even goed uitleggen dat het soms toch net iets beter moet.

De groep kinderen in Duivendrecht is binnen anderhalf jaar verdrievoudigd en de start van een dependance in Amsterdam Zuidoost zorgden ervoor dat CTO’70 Volleybal blijft groeien. Door deze groei van de vereniging was deze zeventiende editie van het OuderKindToernooi een echt groot toernooi. Na de poulewedstrijden werden de teams verdeeld over de finale poules, waarbij GameMeneer, Ronnie Flex en Taylor Swift de strijd aangingen voor de podiumplaatsen. Taylor Swift wist uiteindelijk het toernooi te winnen.

OKT 2018 - pannenkoeken uitgifte

Het OuderKindToernooi wordt traditioneel afgesloten met het eten van pannenkoeken. In de open ruimte van het Dorpshuis stonden de tafels tegen elkaar aan geschoven en aten 36 kinderen hun pannenkoeken die door hun ouders op de ochtend gebakken waren. Vlak voor de prijsuitreiking kreeg Rineke Korrel - wethouder Sport van de gemeente Ouder-Amstel - de microfoon en gaf zij aan dat ze genoten had van de vele sportende kinderen.

Terwijl de kinderen hun pannenkoeken aten werd de sportzaal weer verbouwd voor de tweede dag van het Huisman Snerttoernooi. Het was een geslaagd OuderKindToernooi.

Naast het OuderKindToernooi organiseerden wij dit weekend ook het 41ste Huisman Snerttoernooi. Wil je weten hoe dit gegaan is? Klik HIER voor het verslag!