Met de kampioenen het nieuwe seizoen in!

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen en dan kijkt de gemeente Ouder-Amstel altijd even terug op de successen van het seizoen ervoor. Traditiegetrouw gebeurt dit met de kampioenenposter waarop dit jaar sv CTO'70 duidelijk de overhand heeft!
Op 10 van de 20 kampioenfoto's stralen onze leden met hun behaalde prijzen.

Vorig seizoen werden zowel de Heren 1 als de Aspiranten 2 van de afdeling volleybal kampioen in de najaarscompetitie. Ook won de Aspiranten 2 de beker. Bij de afdeling voetbal werden de C1, E2, E5 en F5 kampioen in hun poule, net als de mannen van de Zondag 3. Die wisten maar liefst voor de derde keer in korte tijd kampioen te worden. De zaterdag 1 van de afdeling voetbal werd in hun eerste jaar bij de vereniging periodekampioen en wist via de nacompetitie te promoveren. Nog een team dat in hun eerste jaar (weer terug) bij de vereniging op het hoogste treetje wist te eindigen was de Dames 1 van de afdeling Handbal. Na jaren afwezigheid hebben zij hun terugkeer op de Duivendrechtse velden direct opgeluisterd met een welverdiend kampioenschap. De laatste kampioenen in deze lange rij hebben niet echt een wedstrijd gewonnen maar zijn wel degelijk kampioen! Kampioen jeugdscheidsrechters wel te verstaan, want de afdeling voetbal mocht afgelopen seizoen 12 nieuwe vrijwilligers bijschrijven op het lijstje van gediplomeerde jeugdscheidsrechters. En alle twaalf deze jongens komen uit eigen jeugd!

Natuurlijk zijn in het verleden behaalde successen geen garantie voor de toekomst, maar het hoofdbestuur en alle afdelingsbesturen hopen (samen met de gemeente Ouder-Amstel) dat alle leden bij het zien van zoveel kampioenen weer ontzettend gemotiveerd en geïnspireerd starten aan het nieuwe seizoen.
We heten uiteraard alle nieuwe leden van harte welkom en voor alle anderen een warm welkom terug! We hopen op net zo veel kampioenen aan het einde van dit seizoen, maar vooral op weer zo'n ontzettend sportief, gezellig en mooi seizoen als afgelopen jaar.
Heel veel plezier en succes iedereen!

PER ABUIS IS DE ZAAL 1 HELAAS NIET OP DE KAMPIOENENPOSTER.
Dit team behaalde vorig seizoen ook het kampioenschap in hun poule maar is er tussendoor geglipt bij de redactie.
Natuurlijk zijn wij ook op het kampioenschap van dit team ontzettend trots en daarom plaatsen wij de kampioensfoto van de zaal 1 hier nogmaals zodat ook zij in het zonnetje staan aan het begin van het nieuwe seizoen! Mannen ook dit seizoen weer heel veel succes en plezier!