Geslaagd volleybalweekend in Dorpshuis Duivendrecht

41e Huisman Snerttoernooi en 17e OuderKindToernooi

Afgelopen vrijdag 19 en zaterdag 20 januari organiseerde CTO’70 Volleybal twee toernooien in het Dorpshuis in Duivendrecht. Naast het alom bekende Huisman Snerttoernooi - dat voor de eenenveertigste keer werd georganiseerd - was het op zaterdagochtend aan de kinderen van de vereniging om samen met hun ouders mee te doen aan het zeventiende OuderKindToernooi.

Een toernooiweekend dat tot grote tevredenheid van beide organisatiecomités verlopen is. Nog nooit eerder werden deze twee toernooien in hetzelfde weekend gespeeld en dan ook nog eens met de grootste bezetting kinderen (met hun ouders) in de geschiedenis. Erg druk en erg gezellig dus. En in de eerste evaluaties werd ook al gesproken over een herhaling volgend seizoen omdat het goed bevallen is....

Weten hoe de nieuwe burgemeester van Ouder-Amstel haar debuut maakte bij de finale van het Snerttoernooi en zo kennis maakte met de inwoners van Duivendrecht? Klik HIER voor het verslag van het 41e Huisman Snerttoernooi!

Weten wat Enzo Knol en Justin Bieber met volleyballen te maken hebben? Klik HIER voor het verslag van het 17e OuderKindToernooi!